usluge skladistenja skladiste

Sopstveni Skladišni Prostor

kontejneri

Sopstveni Skladišni Prostor

Bez obzira na razlog, ponekad je vrlo teško rešiti ovu logističku noćnu moru i smestiti ormare, krevete i komade nameštaja, belu tehniku, garderobu, muzičke instrumente, dečije igračke, umetnička dela, pokućninu, itd., dok se prostorija ne renovira ili pripremi za preselenje.

Naročito veliku muku muče firme koje se često sele, zbog velikog broja stvari i opreme (kompjuteri, kancelarijski materijal, radni stolovi, veliki i teški ormari, arhiva, mašine, uređaji, itd.).

  • Naše skladišne jedinice mogu da se koriste kao privremeno rešenje za odlaganje stvari u neograničenom roku, koliko god vremena vam je potrebno. Pri prijemu vaših stvari pravimo Ugovor, kao i popisnu listu, na osnovu koje vam ih kasnije vraćamo. Kada se vaša roba smesti u naše magacine, stvari možete dalje preuzimati u celosti, ili deo po deo. Velika prednost naše firme je što klijentima nudimo kamionski i kombi prevoz do naših magacina, kao i prevoz iz magacina do vaše nove adrese.
  • Ukoliko se bavite trgovinom (garderoba, auto delovi, tehnička roba, reklamni materijali…) ili bilo kojom drugom delatnošću u kojoj Vam je potreban sopstveni skladišni prostor (arhiviranje dokumentacije, sezonsko skladištenje auto guma…), a ne želite da imate noćne more oko održavanja, bezbednosti, troškova radne snage i logistike, mi Vam nudimo sopstvene skladišne prostorije koje su opremljene po najsavremenijim standardima.
  • Jedinice su zapremine po 38m3, svaka sa sopstvenim napajanjem elektricnom energijom, spostvenom sigurnosnom kamerom, kao i sistemom zaključavanja.
  • Sve skladišne jedinice smeštene su na potpuno obezbeđenom prostoru sa mogućnošću pristupa u svakom trenutku.
  • Moguće je iznajmljivanje na mesečnom i godišnjem nivou.
  • Otvoreni smo za svaki vid dogovora…